Showrooms

Mijn BAD Sanitairspecialist sponsorpartner van het Giant LIV Benelux Offroad team

Mijn BAD Sanitairspecialist is al jaren trotse sponsorpartner van het Giant LIV Benelux Offroad team. Wij sponsoren talenten bij het Giant/Liv in de discipline offroad. In samenwerking met Giant Stores worden deze talenten ondersteund in weg-,baanwielrennen, triatlon, cyclo-cross en mountainbike. Mijn BAD Sanitairspecialist ondersteunt specifiek in de cyclo-cross en mountainbike. Met deze samenwerking maken we mogelijk dat er groeimogelijkheden ontstaan bij de Giant/Liv talenten- en rijders. Maak kennis met Larissa Hartog, Rosa van Doorn, Tessa Neefjes, Bas Peters en Thom Bonder. Lees hier meer informatie over het team.

Daarnaast zijn sport en wellness sterk met elkaar verbonden. Regelmatig deelt Mijn Bad Sanitairspecialist in samenwerking met het Giant LIV Benelux Offroad team blogs en leuke winacties. Houd het Mijn BAD Instagramkanaal in de gaten om niets te missen.

Meer weten? Ga hier naar de website van het Giant LIV Benelux Offroad Team. Volg het team op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij schreven onlangs ook nog een blog over wat deze samenwerking inhoudt. Hier lees je meer informatie over het sponsorship.