Showrooms

Nooit meer koude voeten in de badkamer!

Nederland telt veel koude dagen. De badkamer is tijdens deze periode niet aangenaam om te betreden. Vooral de badkamervloer is onplezierig. Ben je dit zat? Overweeg dan eens vloerverwarming van MAGNUM. De badkamer bezoek je een aantal keren per dag, daarom is het zonde om je badkamer constant te verwarmen, zeker met de hoge energieprijzen van  tegenwoordig. MAGNUM vloerverwarming biedt de oplossing; alleen verwarming in jouw badkamer wanneer jij het nodig hebt. Snel en effectief! De nieuwe MAGNUM Remote Control is de meest geavanceerde op de markt en speciaal ontworpen voor ultiem gebruikersgemak.

Slimme thermostaat

De MAGNUM Remote Control slimme WiFi thermostaat is speciaal ontworpen om het gemakkelijk te houden. Deze WiFi thermostaat is zowel intuïtief te bedienen via het ingebouwde touchscreen als op afstand via je smartphone of tablet (iOS en Android). Daarnaast werkt de thermostaat samen met de spraakassistenten van Google en Amazon. Jij kan hiermee gemakkelijk de temperatuur hoger of lager zetten. Dit is gemakkelijk te regelen vanuit je luie stoel of wanneer je lekker warm in bed ligt.

Siri en vakantiemodus

De MAGNUM Remote Control is nu ook te automatiseren met Siri. Door middel van je locatie of een eigen spraakopdracht kun je bijvoorbeeld aangeven dat de thermostaat op een bepaalde temperatuur ingesteld moet worden of de vorstvrij modus activeert bij een lage (lokale) buitentemperatuur. Natuurlijk zit er ook een vakantiemodus op die je kunt laten activeren als je een paar dagen niet thuis bent. Ideaal dus!

Energie besparen

Deze thermostaat berekent zelf de benodigde opwarmtijd: je hoeft alleen maar in het apparaat te zetten in welke periodes jouw vloer warm moet zijn. Het slimme apparaat stelt gaandeweg de ideale opwarmtijd in en past daar automatisch zijn programma op aan. 

 

Laat je verder inspireren door ons Moods Magazine

Ben je toe aan meer badkamerinspiratie? Het Moods Magazine staat boordevol tips, trends en trics voor in de badkamer. Daarnaast zien we je graag bij één van Mijn BAD Sanitairspecialisten voor meer inspiratie. 

Badkamer inspiratie magazine