Showrooms

Kuipers Bouwmaterialen

Mijn BAD sanitairspecialist

Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel is actief in heel Noordoost-Nederland. De showroom is te bekijken in Hardenberg. Bij hun kan je terecht voor alle soorten bouwmaterialen Elke dag worden vanuit de diverse vestigingen bouwmaterialen getransporteerd met behulp van het eigen wagenpark in de provincies Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland. Ook leveringen buiten deze provincies kunnen ze verzorgen.

Ze leveren een compleet productassortiment van topmerken aan, waaronder; Unidek, Unilin, Svedex, Isover, Rockwool, VBI, Wienerberger, Monier, SVK, MBI en Makz en nog vele andere A merken. Met een uitgebreide kennis op gevelstenen, bestratingsmateriaal en dakpannen doen ze hun naam Steenhandel eer aan.

Kuipers Bouwmaterialen staat voor: “Betrouwbaar, betrokken, behulpzaam, klantgerichtheid, flexibiliteit, daadkrachtig, stabiel en service gericht”. We zien je graag in Hardenberg. 

Kom langs in onze showroom

In de showroom vindt u verschillende showvloeren. Kom langs in de showroom en laat u vrijblijvend adviseren. Neem (online) contact op om voor het maken van een afspraak.

Contactgegevens

Kuipers Bouwmaterialen

Kruiwiel 13
7773 NL Hardenberg

Contactformulier

Openingstijden

Showroom tijdens kantooruren geopend op afspraak.