Showrooms

The Art of Evolutie

Aangenaam Kennis te maken

Maak kennis met The Art of Evolutie; de badkamer interieur ontwerpspecialist van Nederland. Ze maken voor jou badkamers geheel op maat en naar wens. Met inmiddels 24 jaar ervaring in het vak weten ze de beste kwaliteit en service te bieden. Ze zorgen ervoor dat alles op tempo wordt geleverd en ze komen met oplossingen als je het toch anders wil. Een persoonlijke benadering is belangrijk. Ze zijn van begin tot oplevering betrokken bij het proces en gedurende het proces het aanspreekpunt. Passie, emotie en harmonie zit ze in het bloed.

De showroom

De showroom van The Art of Evolutie is gevestigd in s’Hertogenbosch. Hier vind je de mooiste opstellingen die door The Art of Evolutie ontworpen zijn. Waan je in een wereld met verrassende opstellingen, producten en materialen. The Art Of Evolutie biedt een wereld aan inspiratie!

3D ontwerp

Bij The Art of Evolutie kan je perfectie verwachten. Om dit te realiseren, gebruiken ze gebruik van een 3D tekenprogramma. Met behulp van dit programma wordt jouw droombadkamer gerealiseerd tot in de kleinste details. 

 

Onze showroom is gevestigd in Utrecht. Wij hebben 625m² aan badkamerplezier. Hier vindt u de mooiste opstellingen die door The Art of Evolutie ontworpen zijn. U ziet hier de creativiteit en passie die hem in het bloed zit. Waan u in een wereld van verrassende opstellingen, producten en materialen. Geen gewone showroom maar een wereld vol inspiratie.

Persoonlijke aandacht voor uw droombadkamer

Graag maken we een afspraak dan weet u zeker dat we de tijd voor u hebben die nodig is om van uw Badkamerdroom uw Droombadkamer te ontwerpen. Dit doen we samen met u. Ja samen, u met uw wensen wij met onze ervaring en adviezen. Tussentijds kijken we uiteraard ook in onze showroom en laten we u zien wat mogelijkheden zijn die we besproken hebben tijdens ons inventarisatie gesprek. Nadat u uw voorkeuren heeft aangegeven en wij onze adviezen werken we uw Droombadkamer uit in een ontwerp en presenteren we u dit in 3D. Zo beleeft u uw nieuwe badkamer!

Adresgegevens

The Art of Evolutie

Het Sterrenbeeld 25
5215 MK ’s Hertogenbosch

Contactformulier

[fluentform id="33"]

Openingstijden