Showrooms

SaniGlobe

Van ontwerp tot realisatie

Saniglobe bestaat sinds 2010 en elke badkamer, tegelvloer of wellnessruimte is voor ons een uniek project. Elke klant is anders en elke ruimte is anders, deze combinatie leidt tot een ongelofelijk aantal mogelijkheden voor elke ruimte.

Kom het ontdekken in onze showroom in Hardinxveld-Giessendam!

Bij Saniglobe hebben we persoonlijke aandacht voor de klant, wat zijn uw wensen om van uw badkamer een rustpunt in het huis te maken? Wij ontwerpen voor u een realistische 3D impressie om deze wensen tot leven te laten komen. Bij Saniglobe zien we het maken van een mooie badkamer als een investering in uw woongenot.
Bij Saniglobe zorgen we ervoor dat u een echte investering doet en niet simpelweg een badkamer of tegelvloer aanschaft Wat doen wij hiervoor?
Wij gebruiken enkel materialen waar we achter staan; van badkamermeubel tot voegwerk we werken uitsluitend met merken die we getest hebben op duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en slijtvastheid.
Wij werken uitsluitend met een vast team van vakmensen; monteurs met jarenlange ervaring in de branche die net als wij vakkundig werk willen leveren. Vakwerk en vertrouwen zijn voor ons de selectiecriteria.
Persoonlijke aandacht en service; bij ons is het werk niet klaar als de klus af is.
Is dit de aanpak die u voor ogen heeft? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Adresgegevens

Showroom SaniGlobe

Helling 20
3371 EZ Hardinxveld-Giessendam

T: 0184-631 114

E: info@saniglobe.nl

W : www.saniglobe.nl

Contactformulier

Openingstijden