Showrooms

Badexclusief

Kwaliteit badkamers in iedere stijl

Kom langs bij badkamerarchitect Badexclusief in Groningen voor de meest luxe badkamers in vele stijlen. Hier vind je vakmanschap gecombineerd met ambacht en kwaliteit. Ze bieden een grote collectie aan op het gebied van sanitair en ook is maatwerk mogelijk.

Ben jij geïnteresseerd in de klassieke stijl of houd je meer van modern en tijdloos? In de showroom van Badexclusief staan verschillende stijlen om je te inspireren. Met 30 jaar ervaring zijn ze de specialist in badkamers ontwerpen en helemaal naar wens te maken, precies zoals jij het wil. Ze werken uitsluitend samen met kwaliteitsleveranciers van luxe sanitair en tegels en ze hebben een grote maatwerk collectie sanitair gericht op comfort, luxe en kwaliteit. Je krijgt alvast een goed beeld van het eindresultaat met het op maat gemaakte 3D-ontwerp.

Naast het uitzoeken en plaatsen van de badkamer, kan je bij Badexclusief ook aankloppen voor de complete verbouwing. Het team van Badexclusief ziet je graag in de showroom op de woonboulevard Hoendiep in Groningen. Het is ook mogelijk om een afspraak te plannen buiten de reguliere openingstijden. De koffie en thee staan voor je klaar.

Adresgegevens

Badexclusief

Atoomweg 6-2
9743 AK Groningen

T: 050 – 8512400

W: www.badexclusief.nl

Openingstijden

Contactformulier