Showrooms

Keuken & Badkamerstudio Wehl

Tijd voor onszelf, ontspanning, rust, zorg voor lichaam en geest.

Een badkamer is een ruimte waar rust centraal staat. In deze ruimte kan jij je heerlijk opfrissen, maar deze ruimte moet daarnaast praktisch, functioneel en mooi ingericht zijn. Dit vergt veel kennis van bouwkundige zaken, inzicht, gevoel voor design en natuurlijk inlevingsvermogen aan jouw wensen.

De badkamerspecialisten van Badkamerstudio Wehl helpen jou graag met het samenstellen van jouw wellnessbadkamer. Kom je langs in Wehl? 

We willen thuis, elke dag opnieuw, dat gevoel ervaren, de sfeer voelen waarin we totaal kunnen ontspannen. De badkamer is daarvoor de uitgelezen plek. Keuzes daarin zijn er te over, de badkamer van Zenitair echter neemt een flinke vleug wellness mee. Wanneer u de Zenitairshop binnen loopt zal de bijzondere sfeer u opvallen. De filosofie achter dit concept is namelijk een duurzame badkamer te creëren zonder afbreuk te doen aan het comfort en de vormgeving. Die twee elementen zijn juist zo belangrijk om u zich behaaglijk te doen voelen.
In de Zenitairbadkamer zijn alleen natuurlijke materialen toegepast. De meubels zijn vervaardigd van bamboehout wat van zichzelf al een heel warme uitstraling heeft. Daarnaast geldt dit momenteel als meest duurzame en milieuvriendelijke bouwmateriaal. Niet voor niets leven miljoenen mensen over de hele wereld in een van bamboe vervaardigde woning. Het is een onuitputtelijke en praktisch onverwoestbare, alom aanwezige natuurlijke hulpbron.
Nieuwsgierig? Kom snel naar de Keuken en Badkamerstudio Wehl.

Adresgegevens

Keuken & Badkamerstudio Wehl

Nijverheidsweg 2
7031 BV Wehl Nederland

T: 0314 68 23 80

E: info@studiowehl.nl

W: www.studiowehl.nl

Contactformulier

Contact Form Wehl (#26)

Openingstijden