Over ons

De magie van water...

Wij, de ruim veertig sanitairspecialisten die zich hebben verenigd onder Mijn BAD, zien die als geen ander. Genieten, ontspannen, reinigen… in een ruimte waar je helemaal jezelf kunt zijn. Wij brengen die magie bij jou thuis in je eigen badkamer zodat je deze zelf kunt ervaren.

Wij hebben allemaal onze sporen verdiend als het gaat om vakmanschap, service en advies. De hoogste kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Je vindt bij Mijn BAD Sanitairspecialist alle merken in sanitair, van badmeubelen tot douchecabines, van baden tot kranen. Maar ook werken wij samen met een aantal geselecteerde leveranciers die jou net iets meer kunnen bieden. Speciale producten maar ook extra voordelige aanbiedingen en acties. Je vindt hen onder onze Merken. Vanzelfsprekend houden wij jou op onze website hiervan op de hoogte. 

Met onze enorme vakkennis bieden wij jou het beste op sanitairgebied, zowel in producten als in service. Niet alleen hebben wij een ruim aanbod in sanitair en accessoires, wij vertalen jouw wensen naar een optimaal advies, in een goed ontwerp, we zorgen dat alle onderdelen op tijd binnen zijn en maken dit af met een perfecte montage.

En daar komt geen magie bij kijken, dat is wat wij doen. Echte magie ontstaat pas door puur vakmanschap.

Je kan natuurlijk niet alleen bij de Mijn BAD sanitairspecialisten terecht voor een volledig nieuwe badkamer: ook wanneer je jouw bestaande badkamer wilt aanpassen of renoveren ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment, en dat voor de scherpste prijs, dankzij het brede, internationale samenwerkingsverband (meer dan 2000 winkels totaal in Europa).

Kijk bij onze specialisten voor een Mijn BAD Sanitairspecialist bij jou in de buurt, en kom eens langs!