Showrooms

DiVan Tegels & Sanitair

DiVan Tegels is opgericht in 2000 opgericht door Ali Balkaya. De naam ‘DiVan’ is een combinatie van de namen van zijn dochters, Dilan en Berivan Balkaya. Na een lange carrière als tegelzetter in loondienst heeft Ali in 2000 besloten om als zelfstandig ondernemer zijn eigen tegelzettersbedrijf te gaan runnen.

Ali werkt sinds zijn 15e jaar als tegelzetter én dat doet hij nog steeds met plezier. Het is altijd al zijn droom geweest om niet alleen tegelzetter te zijn, maar om ooit op een dag ook te beginnen met het verkopen van tegels.

De combinatie van jarenlange ervaring en de groeiende vraag naar ouderwets vakmanschap zijn de redenen dat Divan Tegels & Sanitair al snel een toonaangevende naam in Gelderland (Bemmel) en omgeving is geworden in tegelwerken van hoogwaardige kwaliteit. Ze werken enkel met gerenommeerde merken.

Zien we je binnenkort in Bemmel? De koffie en thee staan klaar.

De Wit Installatietechniek is een VCA gecertificeerd installateur en een door Kenteq erkend leerbedrijf. Verder is De Wit Installatietechniek aangesloten bij SEI. De Stichting Erkenning Installatiebedrijven is beheerder van Erkenningsregelingen voor Installatiebedrijven die actief zijn op het vakgebied van installatietechniek.
Voor meer informatie, een persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk ook langskomen op ons bedrijf in Den Hoorn.
Graag tot ziens!

Adresgegevens

DiVan Tegels & Sanitair

De Kazematten 5
6681 CS Bemmel

T: 0481- 443 000

E: info@divantegels.nl

W: www.divantegels.nl

Contactformulier

Contact Form De Wit Installatietechniek (#28)

Openingstijden