Showrooms

Badkamer Evolutie

Ontdek jouw badkamerstijl

In onze showroom vind je verrassende badkameropstellingen, producten en materialen. Alle opstellingen zijn door eigenaar Bob Temming ontworpen en ingericht. Je ziet hier de creativiteit die hem in het bloed zit, dat is niet zo moeilijk als zoon van kunstenaar Albert J. Temming. Beide zijn dan ook geen onbekende in de regio. 

Bob is geen onbekende in de sanitairmarkt. Zijn sporen heeft hij reeds verdiend in diverse showrooms van sanitair en tegels, maar nu is hij voor jou de specialist voor de nieuwe badkamer, met perfectie als uitgangspunt. 

De koffie en thee staan voor je klaar in Utrecht. 

Geen gewone showroom maar een wereld vol inspiratie, emotie en beleving is wat u zult ervaren. Wanneer u ons bezoekt ziet u wat wij in de basis met perfectie bedoelen, laat u overtuigen hoe een badkamer afgewerkt dient te zijn.

Persoonlijke aandacht voor uw droombadkamer

Graag maken we een afspraak dan weet u zeker dat we de tijd voor u hebben die nodig is om van uw Badkamerdroom uw Droombadkamer te ontwerpen. Dit doen we samen met u. Ja samen, u met uw wensen wij met onze ervaring en adviezen. Tussentijds kijken we uiteraard ook in onze showroom en laten we u zien wat mogelijkheden zijn die we besproken hebben tijdens ons inventarisatie gesprek. Nadat u uw voorkeuren heeft aangegeven en wij onze adviezen werken we uw Droombadkamer uit in een ontwerp en presenteren we u dit in 3D. Zo beleeft u uw nieuwe badkamer!

Adresgegevens

Badkamer Evolutie

Atoomweg 514a
3542 AB Utrecht

Contactformulier

Contact Form (#13) Badkamer Evolutie

Openingstijden